Om CL Smed

CL Smed A/S har mere end 30 års erfaring og er etableret i Roskilde området.

Den 16. december 2002 blev firmaet en del af CL Gruppen A/S, der udover CL Smed A/S også omfatter CL Electric A/S. CL Smed A/S’ produkter dækker hele spektret fra enkeltleverancer af smedeentrepriser over udvikling af specialløsninger til stålkonstruktioner og tonstunge montagearbejder.

Vores speciale er traditionelle stålkonstruktioner, bygningsbeslag, klip og buk samt trapper og rækværk. Baseret på vores mangeårige erfaring rådgiver og vejleder vi lige fra start til slut.

En del af CL Gruppen:

En stor del af CL Smed A/S’ aktiviteter ligger i reparationer på industrianlæg og specielle stålkonstruktioner, herunder specielt kraft / varmeværker.

Vi er altid opdateret med det nyeste indenfor materiale- og metodevalg.Teamwork og ansvarsbevidsthed er nøgleord for os, og vi arbejder godt og tæt sammen. Vi er dybt afhængige af hinanden i hverdagen, smede, projektleder – og så dig som CL Smed A/S’ kunde. Projektlederen styrer og planlægger sine opgaver selv på logisk og systematisk måde. Omgangstonen er uformel, arbejdstiderne fleksible og ledelsesstrukturen flad. Det stiller krav til medarbejderen om ansvar, systematik, selvstændighed og personligt drive.

Alt smedearbejde udføres af CL Smed A/S certificerede smede under vejledning af vores svejsekoordinator.