Vi sætter en ære i at leverer den rette ekspertise og erfaring til vores kunders projekter.

Hos CL-Smed designer og producerer vi moderne stålkonstruktioner, komponenter og prototyper til både erhverv og private. Læs mere her!

Vi designer og producerer løsninger. til ejendomme og bygninger Læs mere om vores ydelser vi udfører reparationer af maskiner. til transport- og byggebranchen Udforsk transport & Logistik Vi leverer smedearbejde til hus og have. Til fornuftige priser se mere her CL Smed servicerer industrien. med konstruktion og reparation Læs om vores ydelser her vi producerer og leverer bygningsstål. i mindre og større skala Læs mere her vi leverer specialiseret smedearbejde. til kraftvarmeværker Udforsk forsyning & miljø 1/3

Læs om vores serviceydelser – Gå på opdagelse i vores serviceydelser og se hvordan vi kan hjælpe dig. Serviceydelser

Hvad vi laver.

Vi designer, udvikler og vedligeholder inspirerede konstruktioner,
der gør vores kunders ambitioner til virkelighed.

Kontakt os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Udforsk vores serviceydelser

CL Smed er dedikeret til at løse alle behov inden for
stålkonstruktioner, metalkomponenter og prototyper.

Design og 3D-modellering

Vi er kendt for vores høje tekniske erfaring, kreativitet, og engagement i kundesamarbejdet, når der skal designes og udvikles nye konstruktioner og løsninger. Vi designer, dimensionerer, beregner, samt udarbejder 3D-tegninger i SolidWorks, som gør os i stand til at tilbyde vores kunder skræddersyet løsninger inden for stålkonstruktioner, metalkomponenter og prototyper.

Bygningsstål og Konstruktion

CL Smed er specialister i at udvikle, levere og montere alle typer af opgaver indenfor certificeret bygningsstål og stålkonstruktioner i overensstemmelse med DS/EN 1090. Vi projekterer, beregner, svejser, samler, overfladebehandler og ikke mindst leverer og monterer efter jeres specifikationer. Vi sørger selvfølgelig for at kvalitetsstyringen og dokumentationen er på plads i alle projektfaser.

Pladebearbejdning

Hos CL Smed tilbyder vi laserskæring i plade, stansning, kantbukning og svejsning af alle former for stål, jern og aluminium, i tykkelser helt op til 20 mm. Med vores topmoderne teknikker og udstyr, er vi i stand til at løse de fleste udfordringer – fra nogle få hundrede styk til flere tusinde styk pr. leverance. Vi kendt for vores høje kvalitet, hurtige leveringstider og konkurrencedygtige priser.

Spåntagende Bearbejdning

Vi udfører alle typer opgaver inden for spåntagende bearbejdning med CNC-fræsning, boring og drejning i præcis den udformning, du efterspørger – uanset størrelse og antallet af enheder. Med vores dygtige medarbejdere og effektive produktionsapparat, er du garanteret en ensartet høj kvalitet, yderst fine tolerancer og en hurtig leveringstid, til en yderst konkurrencedygtig pris.

Svejsning

Hos CL Smed har vi over 30 års erfaring med at udføre alle former for svejsning – både MIG, MAG, TIG og forskellige typer punktsvejsning. Vores dygtige og erfarne svejsere kan, gennem deres præcisionsarbejde, fremstille både små og store mængder af komponentdele og færdige produkter. Kombinationen af vores erfaring og vores kvalitetshåndværk, gør CL Smed til kundernes foretrukne valg.

Overfladebehandling

Med den korrekte overfladebehandling forlænger du levetiden af dine metalemner, og med den rette metalfinish opnår dine metalprodukter det helt rigtige udtryk. Vores fleksible og produktive løsninger inden for overfladebehandlinger og metalfinish, gør at vi kan imødekomme vores kunders ønsker og behov – uanset om det er korrosionsbehandling, pulverlakering, galvanisering, metalpolering eller tryk.

Projektering

Hos CL Smed har vi erfaring med at udforme detaljerede projekteringsplaner for alle dele af smedearbejdet til forskellige bygge- og anlægsprojekter. Vi udarbejder projekteringsplaner der beskriver omfanget, tidsplanen og budgettet for hele opgaven – fra smedearbejder til leverancen af stålkonstruktioner og tonstunge montagearbejder. Vores erfarne projektledere udarbejder projekteringsplaner, samt yder rådgivning til kunder, arkitekter, ingeniører og andre centrale byggeaktører.

Vores projekteringsydelser inkluderer:
 • Forundersøgelser
 • Design- og konstruktionsplan
 • Håndtering af ansøgninger og myndighedstilladelser
 • Budgettering og omkostningsestimering
 • Leveranceplanlægning og tidsplan

Entreprise

Hvis du er på udkig efter en entreprenør der kan varetage smedeentreprisen af dit bygge- og anlægsprojekt, så er CL Smed din rette partner. Som din entreprenør, er vi en forlængelse af dit team og bindeleddet mellem dig, dine underleverandører og andre projektpartnere. Vi varetager alle faser i bygge- og anlægsprojektet – fra design, planlægning og projektering, til produktionen af bæredygtige stålkonstruktioner af høj kvalitet. CL Smed er din garanti for at opnå den bedste værdi og kvalitet til dit projekt.

Entrepriseydelser:
 • Projektering
 • Design, udvikling og konstruktion
 • Byggeledelse
 • Risikostyring
 • Opfølgning, mangelhåndtering og økonomistyring
 • Kvalitetskontrol, certificering og dokumentation

Brancher, vi betjener

Vores kompentencer spænder over en lang række projekttyper
unikke, skræddersyet løsninger.


  Arbejdsmiljø og sikkerhed.

  Vores arbejdsmiljøvurderinger er blandt de bedste i branchen
  og et godt stykke over det landsdækkende branchegennemsnit.

  • Mere end bare ord

   Hos CL Smed har alle medarbejdere gennemført 87.630 arbejdstimer uden en eneste sikkerhedshændelse i hele 2020 og 2021. Vi har i hele virksomhedens levetid prioriteret et sikkert arbejdsmiljø på både byggepladser og værksteder. Hos CL Smed har vi et kollektivt og individuelt medansvar for, at arbejdsmiljøet er sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.

  • Sikkerhed er en topprioritet

   Det er det vigtigste vi kan gøre for vores håndværkere og underleverandører hver eneste dag, er at sikre at vores arbejdsmiljø er sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Vi mener, at det starter med uddannelse og et godt beredskab kombineret med en ledelsesforankret fokus på arbejdsmiljøet – som beskrevet i vores værdisæt – samt løbende dialog med vores ansatte gennem vores arbejdsmiljøkoordinator.

  • TEKNIQ Arbejdsgiverne

   CL Smed er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne som udover at give en garanti til vores kunder, også fremmer et godt arbejdsmiljø som er vigtigt for at kunne fungere på et bæredygtigt arbejdsmarked. Vi er i løbende dialog med TEKNIQ Arbejdsgiverne om hvordan man skaber en god sikkerhedskultur, der kan bidrage til fastholdelse af dygtige og sunde medarbejdere.

  Vi har én mission – at være kundernes foretrukne smedefirma. Læs mere her

  Støttet af 9+ brancheorganisationer og samarbejdspartnere

  • Intertek_Logo-e1638619887136
  • CL-Electric_logo-e1638621655624
  • zinkpower-en-e1638621645995
  • AB_Steel-tech-e1638621628757
  • ao-logo-e1638621593363
  • logo-black-e1638621618724
  • hatten-logo-e1638622931834
  • avilladsen-logo-e1638621812919
  • haanvaerkergaranti-groen-e1619253752785