Vi er specialister i bærende
stålkonstruktioner og bygningsstål

CL Smed er specialister i alle typer af opgaver indenfor fremstilling og levering af certificeret bygningsstål og stålkonstruktioner. Vi projekterer, designer, fremstiller, overfladebehandler og ikke mindst leverer og monterer efter jeres specifikationer.

Stålkonstruktioner

CL Smed: Specialister i design, fremstilling, levering og montering af stålkonstruktioner til virksomheder og private boligejere

Stålkonstruktioner

CL Smed: Specialister i design, fremstilling, levering og montering af stålkonstruktioner til virksomheder og private boligejere

CL Smed: Stålkonstruktioner til ethvert behov

Stålkonstruktioner er en stor del af vores forretning. Vi designer, fremstiller og monterer dem efter vores kunders ønsker og specifikationer. Vi sikrer at kvalitetsstyring er i højsædet i alle de projekter vi påtager os, i overensstemmelse med de nyeste industristandarder. Hvis du har brug for stålkonstruktioner eller bygningsstål til dit projekt – stor eller lille – så er CL Smed det rette firma for dig!

Stålkonstruktioner er en integreret del af det moderne samfund. De er rygraden i industrien og støtter vores byer med alle typer konstruktioner – alt lige fra broer, industribygninger, ejendomme og lagerbygninger. Stålkonstruktioner kan bruges både indendørs og udendørs, i alle klimaer og er modstandsdygtige over for brand, rust og forfald. Stål er et af de mest alsidige materialer, der findes, og det har været anvendt i århundreder i byggeriet.

Stålkonstruktioner benyttes i mange byggeprojekter, da de har en lange levetid, er vedligeholdelsesfrie og omkostningseffektive. Stål giver mulighed for at skabe kreative og arkitektoniske flotte bygninger, som skiller sig ud fra omgivelserne. 

CL Smed tilbyder en række løsninger til dem, der leder efter stålkonstruktioner eller bygningsstål til konkurrencedygtige priser – uanset om det drejer sig om store komplekse stålkonstruktioner eller små konstruktioner til industri-, landbrugs- eller ejendomsbygninger. Vi designer dit projekt fra bunden i henhold til dine specifikationer og sikrer, at kvalitetsstyring er i højsædet i hvert eneste gang. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte CL Smed i dag.

Stålkonstruktioner af høj kvalitet til gode priser

Vi er en fleksibel leverandør og tilbyder mange former for konstruktioner. Vi tilbyder stålkonstruktioner og bygningsstål af høj kvalitet til alle behov til gode priser. Vores eksperter kan hjælpe dig med alt fra design til levering, hvilket sikrer større omkostningsbesparelser, samtidig med at dine tidsfrister overholdes. Dette giver dig vished om, at du altid har en pålidelig partner, når det drejer sig om stålkonstruktioner og bygningsstål.

Hos CL Smed fremstiller vi alle former for stålkonstruktioner. Vi konstruerer både standard- og skræddersyede stålkonstruktioner i forskellige størrelser og former, herunder skjulte konstruktioner, der omslutter, og mere synlige konstruktioner, der understøtter altangreb, udkragede tagkonstruktioner og trappeoverdækninger. Altaner, carporte, trapper og værn er blandt vores tilbud, ligesom vi tilbyder bærende stålkonstruktioner til store industri- og boligejendomme samt gangbroer og platforme.

Hvad vi tilbyder:
 • Søjle-, bjælke-, spær-, ramme- og gitterkonstruktioner
 • Stålkonstruktioner til industri- og procesanlæg
 • Specialkonstruktioner
 • Altaner og værn
 • Trapper og trappetårne
 • Tagkonstruktioner, halvtage og overdækninger
 • Facader og bygningsbeklædning
 • Gangbroer, svalegange og platforme
 • Skilte, carporte og meget mere …

Projektering og design af dit projekt med CL Smed

Vores omfattende viden og erfaring inden for stålkonstruktioner betyder, at du kan stole på, at vi leverer et færdigt produkt, der ikke kun er af høj kvalitet, men som også passer til dine designmæssige, arkitektoniske og funktionelle kriterier.

Vi er stolte af vores evne til at skræddersy stålkonstruktioner til hvert enkelt projekt, og vi tilbyder også at stå for projekteringen af dine konstruktioner. Projektering er en sund investering, der kan øge værdien af de leverede stålkonstruktioner og bygningsstål ved at reducere omkostningerne i forbindelse med design, fremstilling, levering og vedligeholdelse over tid.

Vi udarbejder projekteringsplaner der beskriver omfanget, tidsplanen og budgettet for hele opgaven – fra design over til leverancen af stålkonstruktioner og tonstunge montagearbejder. Vores erfarne projektledere udarbejder projekteringsplaner, samt yder rådgivning til kunder, arkitekter, ingeniører og andre centrale byggeaktører.

CE-mærkning: CL Smed er certificeret leverandør

CE-mærkning efter ”DS/EN 1090-1 Udførelse af stål- og aluminiumkonstruktioner” betyder, at alle virksomheder, der leverer komponenter af stål og aluminium til byggerier, skal deklarere komponenternes egenskaber i overensstemmelse med DS/EN 1090-1 og CE-mærke dem.

CL Smed er certificeret til at designe og levere stålkonstruktioner i henhold til DS/EN 1090-1, op til udførelsesklasse 3, også kaldet EXC3. Det betyder, at vi er certificeret til at levere bærende konstruktioner til bygninger, f.eks. bjælker, søjler, trapper, altaner og værn. Dette giver en garanti for at alt vores arbejde lever op til de højeste standarder, i oversensstemmelse med gældende harmoniserede EU-standarder.

Som følge af vores akkreditering sørger vi for, at alle vores medarbejdere løbende bliver uddannet, så de er opdateret på den nyeste udvikling og opnår de kvalifikationer, der giver vores kunder den bedst mulige rådgivning og tryghed. Det betyder, at vi har kompetence til at designe og fremstille bærende stålkonstruktioner, der opfylder alle gældende normer til dit byggeri.

Stålkonstruktioner: Nøglen til holdbare, bæredygtige bygninger

Stålkonstruktioner er af afgørende betydning for byggeindustrien. De gør det muligt for bygninger at stå i årtier uden at blive ødelagt, og de kan bygges med ekstrem præcision for at opfylde alle specifikationer, som ingeniører eller arkitekter har fastsat. Stålkonstruktioner reducerer også omkostningerne til fremtidig vedligeholdelse betydeligt, hvilket er grunden til, at stålkonstruktioner er så populære blandt store virksomheder og private boligejere, der er på udkig efter langsigtede løsninger.

Stålkonstruktioner er også en fremragende løsning, når det drejer sig om at designe bæredygtige bygninger, der opfylder alle nutidens standarder for grønt byggeri. Der findes en række forskellige typer afhængigt af dine behov, herunder præfabrikerede stålkonstruktioner og modulære bygningssystemer, der tilbyder hurtig installation og høj grad af isolering mod både varme og kulde. Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af mere om de forskellige muligheder, der findes, kan du kontakte CL Smed.

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

 • God samarbejdspartner
 • Forpligtet til din succes
 • Eksemplarisk service
 • Kvalitetshåndværk
 • Rette team – rette erfaring
 • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Vi leverer stålkonstruktioner og bygningsstål af høj kvalitet til alle behov og til gode priser.

Gorm B. Christiansen
Direktør - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder