Inspiration

CL Smed: Vi bruger Virtual Reality til at forbedre kundeoplevelsen

Virtual Reality hos CL Smed forbedrer kundeoplevelsen ved at give et realistisk indtryk af, hvordan kundens design kan se ud.

Hos CL Smed tror vi på, at vi skal bruge de nyeste teknologier til at forbedre kundeoplevelsen. Derfor har vi investeret i Virtual Reality- og Augmented Reality-teknologier. Med disse værktøjer kan vi nemt omsætte idéer til funktionelle 3D-modeller i en fordybende virtuel verden. Dette giver vores kunder mulighed for at se deres design komme til live, før de overhovedet er bygget!

Med denne teknologi kan vi nemt omsætte vores kunders idéer til funktionelle 3D-modeller som kan opleves gennem Virtual Reality. Det er en fordel for kunderne – de kan se deres design i Virtual Reality-headsets og bevæge sig rundt og få en øjeblikkelig oplevelse af, hvordan deres konstruktioner vil se ud.

Anvendelse af Virtual Reality hos CL Smed

Virtual Reality (VR) er blevet en stadig vigtigere del af vores forretning. Vi bruger teknologien til at vise designet af kundens konstruktioner og komponenter. Med Virtual Reality kan vi give et realistisk indtryk af, hvordan kundens konstruktion kan se ud.

Vi bruger Demo3DVR i kombination med SOLIDWORKS, som giver vores kunder muligheden for at se deres designs i VR-headsets. Vi har fundet ud af, at dette værktøj er yderst nyttigt til at få øjeblikkelige feedback på både design og layout.

Objekter og komponenter kan manipuleres ved hjælp af VR-systemets håndsæt, og man kan bevæge sig virtuelt igennem konstruktionerne for at få en reel fornemmelse af, hvordan resultatet vil blive. Dette er med til at minimere fejl og fremskynde både produktions- og leveringstiden.

Virtual Reality øger kundeoplevelsen

The mission of Linkcity, a developer and business operating in the urban environment, is to add to

Kundens oplevelse er altid vores højeste prioritet, og vi mener, at brugen af Virtual Reality kun vil forbedre vores kunders oplevelser. Med denne teknologi er CL Smed i stand til at tage kundesamarbejdet til et helt nyt niveau.

Vores kunder kan se deres designkoncepter i sammenhæng med den virkelige verden og få en idé om, hvordan deres design vil se ud i forskellige miljøer. Vi kan vise konstruktionens indvirkning på det omkringliggende miljø, samt vise effekten af kundens designvalg og layout mere tydeligt.

Vi ser frem til at se den fortsatte succes med vores VR-teknologi og de fordele, som den giver vores kunder.

Vi tror på, at vi skal bruge de nyeste teknologier til at forbedre kundeoplevelsen. Derfor har vi investeret i Virtual Reality-teknologier, der nemt omsætte idéer til virtuelle oplevelser – Virtual Reality er den perfekte måde at vise vores kunder, hvordan deres design vil se ud i den virkelige verden.

Gorm B. Christiansen, Adm. Direktør i CL Smed

Fordele ved Virtual Reality

  • Virtual reality gør det muligt for os at præsentere fordybende og imponerende 3D-tegninger af vores kunders konstruktioner
  • Virtual reality fører til en større forståelse af komplekse konstruktioner og designs
  • Virtual reality giver en engagerende løsning for projektinteressenter på alle niveauer
  • Gennem virtual reality kan vi skifte mellem flere forskellige simulerede miljøer og designs hurtigt og nemt
  • Virtual reality hjælper med at minimere fejl og fremskynde produktionsprocessen