Vi sætter os ind i dine succeskriterier
og idéer for design og funktionalitet

Vi designer, dimensionerer, beregner, samt udarbejder 3D-tegninger i SolidWorks, som gør os i stand til at tilbyde skræddersyet løsninger inden for stålkonstruktioner, komponenter og prototyper.

Design og visualisering

Hos CL Smed kan vi kan nemt omsætte din idéer til funktionelle 3D-modeller og produktionsklar tegninger, som løfter kvaliteten af dine stålkonstruktioner, komponenter og prototyper.

Fra idé til produktionsklare tegninger

Hos CL Smed benytter vi af os af kreative, innovative og præcise tekniske designmetoder, der konverterer et koncept eller en idé, til fuldt specificerede og produktionsklare tegninger i 2D og 3D.

Vi anvender de seneste teknologier og metoder til at omdanne dine koncepter eller idéer, til produktionsklare tegninger som er nødvendige for at du kan realisere dit projekt. Vi gennemfører alle de nødvendige dimensioneringer, statiske beregninger og visualiseringer og omdanner dem til til fuldt specificeret dokumentationspakker og tegninger i både 2D og 3D.

CL Smed er din garanti for at du får en samarbejdspartner der er innovativ igennem hele designprocessen og som altid søger efter nye muligheder, der giver dig den største mulige værdi. Vi er kendt for at løfte kvaliteten af vores kunders stålkonstruktioner, metalkomponenter og prototyper, da vi byder ind med idéer og sparring som øger kvaliteten af det færdige produkt og som mindsker omkostningerne igennem hele forløbet – fra idé til fremstilling, over til levering og montage.

Kontakt os i dag! og få et godt tilbud.

Vi har kompetencerne og ved hvordan

Hos CL Smed har vi de nødvendige kompetencer til at designe og visualisere enhver form for konstruktion – alt fra stål til aluminium. Det vidner de utallige projekter, som vi har arbejdet med gennem de sidste mange år.

Vores projektledere og dygtige håndværkere bruger deres omfattende erfaring til at garantere, at visualiseringen og tegningerne styres sikkert i mål, med grundig opmærksomhed på de mange discipliner, der kræves for at omsætte dine idéer og koncepter til et færdigt produkt. Vores projektledere sørger samtidig for at holde styr på funktionaliteten i forhold til den ønskede kvalitet og økonomi.

Kompetencefelt for design og visualisering:
 • Bygningsstål
 • Produktionsudstyr
 • Rørsystemer og tanke
 • Trapper og altaner
 • Stålkonstruktioner
 • Porte og værn

inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

 • God samarbejdspartner
 • Forpligtet til din succes
 • Eksemplarisk service
 • Kvalitetshåndværk
 • Rette team – rette erfaring
 • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Med et design fra CL Smed får du en garanti for, at projekterne er teknisk forsvarlige og i overensstemmelse med certificeringskriterierne.

Alasdair Schjerning
Projektleder - CL Smed

udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder