Projektering af stålkonstruktioner
til bygge- og anlægsprojekter.

CL Smed yder en professionel projektering af stålkonstruktioner til alle typer bygge- og anlægsprojekter. Med den rette projektering skaber vi betingelserne for et smidigt og robust projektforløb samt et vellykket byggeri og konstruktion for kunden.

Vi er eksperter i projektering

CL Smed yder en professionel projektering til alle typer stålkonstruktioner - lige fra mindre dimensioneringer af stålbjælker, hen til meget komplekse stålkonstruktioner.

30 års erfaring i projektering

Hos CL Smed har vi over 30 års erfaring med at udforme detaljerede projekteringsplaner for alle typer stålkonstruktioner til forskellige bygge- og anlægsprojekter. Vi udarbejder projekteringsplaner der beskriver omfanget, tidsplanen og budgettet for hele opgaven – fra design over til leverancen af stålkonstruktioner og tonstunge montagearbejder. Vores erfarne projektledere udarbejder projekteringsplaner, samt yder rådgivning til kunder, arkitekter, ingeniører og andre centrale byggeaktører.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud

Vi starter med en indledende dialog

Vi starter med en indledende dialog, hvor vi afdækker alle krav og behov som stilles til stålkonstruktionerne i dit bygge- og anlægsprojekt. Hos CL Smed har vi dygtige og erfarne projektledere der kan udforme detaljeret projekteringsplaner for smedearbejdet i alle faser af byggeprojektet.

Den indledende dialog er med til at sikre, at vi kan udforme en projekteringsplan der tager højde for alle faserne af smedearbejdet i dit byggeprojekt, lige fra udarbejdelsen af design- og konstruktionsplaner til gennemførelsen af forundersøgelser, over til budgettering og leverancen af stålkonstruktioner.

CL Smed er din garanti for at opnå den bedste værdi og kvalitet af dit bygge- og anlægsprojekt. Egenskaber der har gjort os til den foretrukne leverandør for mange typer virksomheder og private, der har brug for et erfarent og kompetent smedefirma, der kan udforme projekteringsplaner for alle typer stålkonstruktioner.

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Projekteringsplaner til ethvert byggeprojekt

CL Smed udfører projekteringen af stålkonstruktioner
til alle typer bygge- og anlægsprojekter.

Design- og konstruktionsplan

Vi er kendt for vores høje tekniske erfaring, kreativitet, og engagement i kundesamarbejdet, når der skal designes og udvikles nye konstruktioner og løsninger. Vi designer, dimensionerer, beregner, samt udarbejder 3D-tegninger i SolidWorks, som gør os i stand til at tilbyde vores kunder skræddersyet løsninger inden for mindre stålbjælker, hen til meget komplekse stålkonstruktioner.

Læs mere om Design og 3D-modellering

VI DESIGNER OG DOKUMENTERER:
 • Bærende stålkonstruktioner
 • Bygningskonstruktioner
 • Trapper, altaner og gangbroer
 • Maskinkonstruktioner
 • Industri- og produktionsanlæg

Vi laver forundersøgelsen af dit projekt

Grundige forundersøgelser er afgørende for at kunne planlægge og projektere stålkonstruktionerne til dit bygge- eller anlægsprojekt. En forundersøgelse afdækker de aspekter som er nødvendige for at kunne gennemføre byggeriet eller renoveringen i overensstemmelse med bygningsreglementets bestemmelser. Det er nemlig vigtigt at overveje ejendommens tilstand, men også om de krav og hensyn der er fastfast i lokalplaner og byggetilladelser, herunder konstruktionens stabilitet, geotekniske forhold, laster og naturlaster, miljøhensyn mv.

Så uanset om du har behov for at få produceret og monteret stålkonstruktioner til opførelsen af ny lagerhal eller have vedligeholdt og repareret din ejendoms eksisterende altaner med udliggerjern, så sørger CL Smed for at gennemføre de nødvendige forundersøgelser.

Vi hjælper med byggeansøgningen og myndighedstilladelser

Cl Smed sørger for, at du kommer godt fra start med dit bygge- og anlægsprojekt. Som din professionelle rådgivnings- og projekteringspartner for smedearbejdet i dit bygge- og anlægsprojekt, står vi for at udforme byggeansøgningen og indhente myndighedstilladelser.

Vi er et team af specialister, der har mange års erfaring med at udarbejde og indsende byggeansøgninger, samt indhente relevante og påkrævede myndighedstilladelser. Vi udarbejder alle relevante dokumentationer i overensstemmelse med de tekniske bestemmelser, udførelsesklasser og brandklasser som projektet er omfattet af, herunder statiske dokumentationer iht. Bygningsreglement 2018 og SBI-anvisninger.

CL Smed er din garanti for, at byggeansøgningen er fyldestgørende og indeholder alle relevante informationer. Vi varetager alt korrespondance med de lokale planmyndigheder så du ikke risikerer en lang sagsbehandlingstid pga. manglende informationer eller misforståelser.

Budgettering og omkostningsestimering

Du har brug for at projektere smedearbejdet og stålkonstruktioner til dit bygge- og anlægsprojekt, men ved ikke, hvor du skal starte, eller hvor meget det vil koste. Mange finder, at det kan være en udfordring at udarbejde detaljeret projekteringsplaner for smedearbejdet i de forskelllige faser af byggeprojektet. Der er mange variabler at tage hensyn til! For ikke at nævne det faktum, at det økonomiske overblik er altafgørende for et vellykket projekt.

Som en del af vores projekteringsydelse tilbyder vi budgettering og omkostningsestimering, så du kender omkostningerne i alle projektets stadier på forhånd. På den måde ved du præcis, hvad dit projekt vil koste fra start til slut.

Projektering af stålkonstruktioner er en kunst, som CL Smed har perfektioneret. Vi designer, konstruerer og fremstiller konstruktioner til bygge- og anlægsprojekter, både store og små. Vi har erfaringen, arbejdskraften og ressourcerne til at føre dit projekt fra design til færdiggørelse, til tiden og inden for budgettet.

Vi samarbejder med vores kunder for at sikre, at deres projekter bliver både vellykkede og rentable.

Leveranceplan og tidsplanlægning

Hos CL Smed hjælper vi dig med at udarbejde en detaljeret leverance- og tidsplaner, så dit projekt forløber gnidningsløst, og budgettet ikke overskrides.

Vores erfarne projektledere kender alle byggefaserne på forhånd, så de kan udarbejde præcise tidsplaner for hvert enkelt trin i byggeprocessen. Vi sikrer synlig struktur, giver et overblik over alle aktiviteter og løse planlægningsopgaver i samarbejde med alle byggeriets parter.

En af de måder, vi opnår dette på, er ved at udarbejde en leveranceplan og tidsplan for alle faser af byggeprojektet. Vores projektledere har dyb viden inden for de fleste byggetekniske discipliner, hvilket gør dem i stand til at hjælpe dig med at udarbejde en detaljeret leverance- og tidsplan. Vi har også en stærk teknisk tankegang og praktisk erfaring med de kontraktlige og aftaleretlige bestemmelser der skal efterleves i et byggeprojekt.

Vi har erfaringen, arbejdskraften og ressourcerne til at føre dit projekt fra design til færdiggørelse, til tiden og inden for budgettet. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

 • God samarbejdspartner
 • Forpligtet til din succes
 • Eksemplarisk service
 • Kvalitetshåndværk
 • Rette team – rette erfaring
 • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

En god projektering er afgørende for at skabe en robust konstruktion samt et vellykket byggeprojekt for kunden.

Alasdair Schjerning
Projektleder - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder