Smedeværksted til transport-
og byggebranchen.

CL Smed har mange års erfaring med at servicere, reparere og vedligeholde maskiner til transport- og byggebranchen. Vi er et pålideligt og professionelt smedeværksted der udfører smedearbejde på både entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og lastvogne.

Dygtige og erfarne smede til reparation og vedligeholdelse

Hos CL Smed har vi mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af maskiner til transport- og byggebranchen. Vi er altid klar til at give vores kunder en god service af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Smedeværksted med brede kompetencer

CL Smed er et smedeværksted i Roskilde som tilbyder service, reparation og vedligeholdelse af maskiner til transport- og byggebranchen på hele Sjælland. Uanset om det er mejetærskeren ude på landbruget eller den store gravemaskine på byggepladsen, så har vi erfaringen og kompetencerne til at varetage smedeopgaven på dine maskiner.

Vores smedeværksted kan tilbyde alt i forbindelse med service og reparation af entreprenør- og landbrugsmaskiner samt lastvogne. Det kan ske på vores eget værksted i Roskilde eller ude hos dig på din adresse. Vi har med andre ord et mobilt smedeværksted, der kan håndtere de fleste smedeopgaver på din adresse.

Vi har også et fuldt udstyret maskinværksted hvor vi kan udføre forskellige bearbejdningsopgaver – alt fra fræsning, boring og drejning i præcis den udformning du efterspørger. Dette gør det muligt for os at fremstille maskindele fra bunden eller vedligeholde eksisterende dele.

Hos CL Smed kan vi håndtere langt de fleste smedeopgaver, og du kan roligt kontakte os hvis du har brug for rådgivning eller en hurtig snak omkring opgavens omfang. Kontakt os i dag for at drøfte dine behov og finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag! og få et godt tilbud.

Få en løbende serviceaftale med CL Smed

Med en løbende serviceaftale, minimere du risikoen for at der opstår uforudsete skader og nedbrud på dine maskiner. Det giver dig øget oppetid og øget rentabilitet. Vores smedeværksted kan håndtere de fleste opgaver og hvis du ikke har mulighed for at komme til os, så kommer en af vores medarbejdere med glæde ud til dig. Vores serviceaftale er nemlig tilpasset din virksomheds specifikke behov og kan skræddersyes til at omfatte f.eks. regelmæssig vedligeholdelse eller 24-timers vagtservice ved akutte skader og reparationer.

Hvis du er interesseret i en løbende serviceaftale med CL Smed, så kontakt os allerede i dag. Vores solide etablering i branchen gør at vores kunder oplever os som løsningsorienterede og effektive, som leverer i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Smedeværksted der tilbyder:
  • Udskiftning af slideskær på graveskovl
  • Ombygning af ladvogne
  • Vedligeholdelse af hydraulisk grab
  • Fremstilling og vedligehold af maskindele

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

CL Smed er et professionelt smedeværksted, der leverer dygtige og erfarne smede til transport- og byggebranchen.

Gorm B. Christiansen
Direktør - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder