Spåntagende bearbejdning - en præcisionsløsning til alle dine behov!

Vi udfører alle typer opgaver inden for spåntagende bearbejdning og CNC-bearbejdning med fræsning, boring og drejning i præcis den udformning, du efterspørger – uanset størrelse og antallet af enheder.

Spåntagende bearbejdning

Vores fleksible og produktive løsninger inden for spåntagende bearbejdning, gør at vi kan imødekomme vores kunders ønsker og behov – fra komplekse komponenter i store serier, til enkeltstående prototyper.

Spåntagende bearbejdning

Vores fleksible og produktive løsninger inden for spåntagende bearbejdning, gør at vi kan imødekomme vores kunders ønsker og behov – fra komplekse komponenter i store serier, til enkeltstående prototyper.

Spåntagende bearbejdning af høj kvalitet med hurtig levering!

Med CL Smed som din leverandør er alt muligt! Vi er der hele vejen fra design, til produktion, over til overfladebehandling og levering. Vi har en bred maskinpark og en effektiv produktionsproces, som giver os mulighed for at producere dine emner på rekordtid.

Cl Smed består af fagfolk der har den rette erfaring og ekspertise til at levere spåntagende bearbejdning af høj kvalitet. Vi kan udføre alle typer bearbejdningsopgaver, lige fra fræsning, boring og drejning, af både hårde og bløde metaller; aluminium, rustfrit stål, jern, titanium, kobber og messing.

Vores effektive bearbejdningsudstyr og erfarne medarbejdere gør det muligt for os at løse selv de mest komplekse opgaver med lethed. Vi leverer produkter af høj kvalitet med ekstremt fine tolerancer til en yderst konkurrencedygtig pris og en hurtig levering.

Hvis du vil have flere oplysninger om spåntagende bearbejdning, så tøv ikke med at kontakte os i dag!

CNC-bearbejdning til alle typer behov!

Vi har over 30 års erfaring med CNC-bearbejdning i mange forskellige udformninger og materialer – lige fra komplekse komponenter og færdige emner i store serier til enkeltstående prototyper. Vi kan løse enhver opgave – lille eller stor, og uanset antal enheder.

Vores omfattende bearbejdningskapacitet og brede udvalg af CNC-maskiner – herunder CNC-drejebænke, fræsemaskiner og drejecentre – garanterer, at vi kan opfylde alle dine behov. Vi er eksperter i at tilpasse vores udstyr til at udføre enhver bearbejdningsopgave hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder tjenester til virksomheder af alle størrelser og i alle brancher, fra nystartede virksomheder til store koncerner. Vi har den viden og de færdigheder, der skal til for at opfylde dine præcise krav. Vi har produceret alt fra industri- og maskinkomponenter til værktøjer, møtrikker, bolte og lejer. Vi har kapaciteten, udstyret og ekspertisen til at producere dine komponenter til tiden og inden for budgettet – i overensstemmelse med de højeste standarder. Kontakt os i dag og modtag professionel rådgivning fra erfarne fagfolk!

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

CNC-bearbejdning hos CL Smed

Hos CL Smed udfører vi alle typer opgaver inden for CNC-bearbejdning med fræsning, boring og drejning i præcis den udformning, du efterspørger.

CNC-bearbejdning hos CL Smed

Hos CL Smed udfører vi alle typer opgaver inden for CNC-bearbejdning med fræsning, boring og drejning i præcis den udformning, du efterspørger.

CNC-drejning: Overlegen kvalitet og konkurrencedygtige priser

CNC-drejning er en bearbejdningsproces, der benyttes til at skabe en række forskellige former og profiler på et emne. Processen er ekstremt effektiv og præcis, og hos CL Smed har mulighed for at fremstille både komplekse og simple emner.

CNC-drejning er en bearbejdningsproces, hvor emnet roteres, mens et skæreværktøj bevæger sig parallelt med rotationsaksen. Værktøjet er normalt en enkeltpunktsfræser, men kan også være et flerpunktsværktøj. Processen anvendes til at fremstille emner med cylindriske eller konkave profiler, såsom aksler, hjul, valser, cylindere m.m.

Vi har det rette udstyr til at håndtere CNC-drejning af dine emner, og vi kan dreje enkeltdele eller producere små eller store serier. Vores erfarne medarbejdere er eksperter på dette område og kan levere produkter af høj kvalitet med ekstremt fine tolerancer til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi er dygtige fagfolk og erfarne specialister, der er stolte af vores håndværk. Vores høje kvalitet og standard gør os til kundernes foretrukne smedevirksomhed.

Få gavn af vores erfaring inden for CNC-fræsning og -boring

CNC-fræsning er en bearbejdningsproces, der er ekstremt effektiv og præcis, og CL Smed har mulighed for at fremstille både komplekse komponenter og prototyper, samt emner af mere simpel karakter. CNC-fræsning er en bearbejdningsproces, hvor emnet fræses eller bores ved hjælp af roterende værktøjer som fjerner overskydende materiale og som giver en præcis kontrol over dybde og konturering.

CNC-fræsning har en række fordele i forhold til andre bearbejdningsprocesser: processen er meget præcis, den kan automatiseres og styres af en computer; der er ingen begrænsninger i aksernes bevægelser (fræseværktøjet bevæger sig langs alle akser); de fremstillede dele kræver  sjældent yderligere bearbejdning efter at være blevet fræset, og processen kan bruges til at fremstille en lang række former og profiler, f.eks. tandhjul, lejer og bolte, maskinkomponenter m.m.

Hos CL Smed har vi kapaciteten, udstyret og ekspertisen til at producere dine emner til tiden og efter de højeste standarder. Vi kan rådgive dig til den mest optimale løsning – fra design til levering. Kontakt os i dag og få professionel rådgivning fra erfarne fagfolk. Vi ser frem til at høre fra dig!

CNC-bearbejdning til små og store seriestørrelser

CNC-bearbejdning er en meget fleksibel proces, der tilpasser sig dine behov. Vi kan udføre alle typer CNC-bearbejdning i både små og store seriestørrelser, og i forskellige materialer. Spåntagende bearbejdning kan udføres som en manuel eller fuld automatiseret produktionsproces afhængig af seriestørrelse, kompleksitet og materiale.

Ved CNC-bearbejdning af små serier, f.eks. prototyper eller enkeltkomponenter, benytter vi os af både CNC-maskiner og manuel bearbejdning. Vi fremstiller emnerne efter kundens design og specifikationer, med høj præcision og kvalitet.

Ved større produktionsserier kan vi automatisere fremstillingsprocessen, som mindsker behovet for menneskelig indgriben under produktionen af emnerne. Dette garanterer et højt niveau af præcision, kvalitet og hastighed i produktionen, til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi er eksperter i at tilpasse vores udstyr og produktionsproces til at opfylde dine specifikke krav og behov – vi er der hele vejen fra design til levering!

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Cl Smed består af fagfolk, der har erfaring og ekspertise til at levere bearbejdning af høj kvalitet.

Gorm B. Christiansen
Direktør - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder