Smedearbejde til forsyningsvirksomheder og kraftvarmeværker

CL Smed er en førende leverandør af smedearbejde til forsyningsvirksomheder og kraftvarmeværker. Vores erfaring og fokus på kvalitet, sikkerhed og kundeservice adskiller os fra andre leverandører i branchen.

Benyt en erfaren smedevirksomhed

Hos CL Smed skaber vi inspirerende konstruktioner, der løfter byggeriets kvalitet og som hjælper mennesker og virksomheder med at opnå deres resultater.

Kundetilpassede smedearbejde til forsyningsvirksomheder

Hos CL Smed leverer vi kundetilpassede smedearbejde på højeste plan til forsyningsvirksomheder. Vores mangeårig erfaring som smedeleverandør til forsyningsvirksomheder og kraftvarmeværker har gjort os til en af de førende smedeleverandører i branchen. Vi udfører bl.a. rutinemæssig vedligholdelse, fejlfinding og reparationsarbejde, levering og installation af reservedele, samt funktionskontrol af forskellige typer anlæg og installationer. Desuden tilbyder vi akut smedearbejde, når vores kunder har allermest mest brug for det. Vores team af højt kvalificerede smede er altid klar til at yde en hurtig service af den højest mulige kvalitet.

Vores ekspertiseområde er bredt, og vi har en dyb forståelse for vores kunders behov. Vi udfører bl.a. smedearbejde på nogle af landets største kraftvarmeværker, spildevandsanlæg, fjernvarmeanlæg og genbrugsstationer. Vi har et langvarigt samarbejde med mange af vores kunder, og vi arbejder altid på at finde den bedst mulige løsning til deres individuelle behov for at sikre, at deres anlæg kører problemfrit og effektivt.

Hvis du gerne vil vide mere om vores virksomhed, eller hvis du har brug for et tilbud på et specifikt projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde drøfte dine behov og give dig et konkurrencedygtigt tilbud.

Vi er specialister i kraftvarmeværker

CL Smed består af af topmotiverede smede, der dagligt arbejder med vedligeholdelse af de procesanlæg, der bærer nogle af Danmarks førende kraftvarmeværker. Vores team af dygtige smede udfører reparationer, rutinemæssig vedligeholdelse, levering og installation af reservedele samt funktionskontrol af en række anlæg og udstyr. Vi udfører bl.a. reparationer af pushers, renovering af forbrændingsovne, vedligeholdelse af grab og meget mere. Vi forstår vigtigheden af et velfungerende kraftvarmeværk og er altid klar til at yde hurtig service af høj kvalitet.

Vi er et pålideligt smedefirma der kan løse enhver smedeopgave og som et DS/EN 1090-certificeret smedefirma med certificeret svejsere er vores kunder sikret et højt kvalitetsniveau. Vores fokus på kvalitet, sikkerhed og kundeservice har gjort os til en af de førende leverandører af smedearbejde til kraftvarmeværker.

Hvorfor I skal vælge CL Smed:
 • Mange års erfaring som smedeleverandør til forsyningsselskaber og kraftvarmeværker
 • Dyb forståelse af vores kunders behov
 • Evne til at udføre reparationer, vedligeholdelse og installationer hurtigt og effektivt
 • Konkurrencedygtig prissætning
 • Hurtig, professionel service
 • Et team af højt kvalificerede smede, der altid er klar til at hjælpe

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

 • God samarbejdspartner
 • Forpligtet til din succes
 • Eksemplarisk service
 • Kvalitetshåndværk
 • Rette team – rette erfaring
 • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder