Svejsning: hos CL Smed får du håndværk af høj kvalitet!

Vi har mange års erfaring med forskellige projekter, og vores erfarne og dygtige smede kan kan udføre alle former for MIG-, MAG-, TIG- og CMT-svejsning, samt punktsvejsning og boltsvejsning.

Svejsning

Vores fleksible og produktive løsninger gør det muligt for os at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi leverer svejsning af høj håndværksmæssig kvalitet.

Svejsning af præcision og håndværksmæssig kvalitet

CL Smed har specialiseret sig i svejsning af rustfrit stål, aluminium og jern. Gennem årene har vi opbygget en stærk faglighed hvor vi kombinerer årtiers erfaring, brancheviden, opfindsomhed og tilpasningsevne til at levere de perfekte løsninger og svejseteknikker til vores kunder.

Vi tilbyder MIG-svejsning, MAG-svejsning, TIG-svejsning, CMT-svejsning, punktsvejsning og boltsvejsning, til at skabe en række forskellige emner og løsninger, der passer perfekt til dine behov!

Vores dygtige og erfarne svejsere kan håndtere små som store emner med den samme præcision, hvilket gør CL Smed til din foretrukne leverandør til alle svejsebehov. Vi producerer alt fra små til store svejseemner i både store og små seriestørrelser til problemfri håndtering af tunge emner, der kræver krankapacitet og fleksible arbejdsstationer.

Svejsning af rustfrit stål,  aluminium og jern har aldrig været nemmere med CL Smed. Vi kan producere dine emner på kort tid og til konkurrencedygtige priser. kontakt os for at få mere at vide om dine svejsemuligheder. Vi garanterer et pålideligt håndværk og en god kundeoplevelse!

CL Smed: håndværkere med erfaring i alle svejseteknikker

Hos CL Smed kan du finde svejsere med erfaring og færdigheder til at håndtere ethvert svejseprojekt. Vores team har mange års erfaring med en lang række forskellige projekter, og vores erfarne og dygtige smede kan kan udføre alle former for svejsning: MIG-svejsning, MAG-svejsning, TIG-svejsning, CMT-svejsning, punktsvejsning og boltsvejsning. Med CL Smed er du garanteret et certificeret håndværk af høj kvalitet!

Vores medarbejder er nogle af branchens bedste håndværkere. Vores medarbejdere er de mest dedikerede og dygtigste fagfolk i branchen, som har brugt årtier på udvikle og mestre deres håndværk. Dette gør os i stand til at skabe og levere fleksible, skræddersyede løsninger til en lang række brancher – alt fra bygge- og anlægssektoren, til forsynings- og fremstillingsindustrien, over til detailhandlen og private boligejere.

Vores mangeårig erfaring, store kapacitet og høje fleksibilitet har gjort os i stand til at nå vores kunders mål, tilfredshed og tillid. Vi tilbyder svejsning af alt fra finmekaniske dele, maskinkomponenter, trykbærende udstyr, lysmaster, trapper og rørledninger til svejsning af store stålkonstruktioner som f.eks. gangbroer, platforme og bygningskonstruktioner.

Kontakt os i dag og modtag professionel rådgivning fra erfarne fagfolk! Med CL Smed er du garanteret høj kvalitet, certificeret håndværk, pålidelig service, konkurrencedygtige priser og en hurtig levering.

Udforsk vores løsninger. Tilbage til services

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Certificeret fleksibilitet og kvalitet

CL Smed leverer manuel og automatiseret svejsning af høj kvalitet, der opfylder de strengeste dokumentationskrav.

Svejsning som en manuel eller som en automatiseret proces

Svejsning er en proces, der kan udføres manuelt eller ved hjælp af maskiner, afhængig af kravsspecifikationer, kompleksitet og mængden af enheder. Alle opgaver skal opfylde vores kvalitetsstandarder og specifikationer, når det gælder svejsning, men der er forskelle i de krav, der skal opfyldes for hver enkelt opgave. Nogle svejseopgaver kræver nemlig en meget høj præcision i store seriestørrelser, som er bedst udført som en automatiseret proces.

En automatiseret proces (robotsvejsning) er en type svejseproces, hvor vi med hjælp af automatiserede maskiner, gennemføre fremstillingen af de ønskede emner efter forskellige teknikker såsom MIG-svejsning, MAG-svejsning og TIG-svejsning. Robotsvejsning anses for at være en af de mest effektive og præcise svejsemetoder, der findes. Robotsvejsning er perfekt til store seriestørrelser med mange svejsninger, da det fremskynder svejseprocessen betydeligt – helt op til 8 gange hurtigere! Desuden kan robotsvejsning bruges til at svejse blødt stål, rustfrit stål og aluminium, hvilket gør det til en alsidig svejsemetode. Hvis du leder efter en svejsemetode, der skulle kunne håndtere store seriestørrelser i nøjagtige præcisioner, så er robotsvejsning det rigtige valg for dig!

Det er dog ikke alle svejseopgaver, der kan udføres som en automatiseret proces. Der er faktisk opgaver, hvor hverken en robotsvejser eller en punktsvejser kan anvendes, og her er det nødvendigt med smedens håndværk og færdigheder. Med mange års erfaring og en bred vifte af opgaver i bagagen kan vores smede hjælpe med manuel udførelse af opgaven, der opfylder de strengeste dokumentationskrav. Smedene tager sig af både små og store konstruktioner, og de hjælper altid med rådgivning om, hvordan man får det bedste og mest omkostningseffektive produkt.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores alsidige svejsemetoder. Vi garanterer en høj kvalitet, effektiv og præcis svejsning hver gang!

Svejsning af trykkedler og andet trykbærende udstyr: PED-certificering

Når der svejses på trykbærende udstyr både ved nye og reparation skal svejseren have et gyldigt svejsecertifikat, som har til formål at vise at svejseren er i stand til at foretage en god svejsning. For at kunne svejse trykbærende udstyr er det nødvendigt at have en såkaldt PED-certificering. Det betyder, at svejseren har bestået en særlig svejseprøve for at få lov til at svejse trykbærende udstyr.

Svejsning af trykbærende udstyr er en specialiseret proces og skal opfylde specifikke krav for at være sikker. Eventuelle svejsefejl på trykbærende udstyr kan få meget alvorlige konsekvenser, både for de arbejdstagere, der er involveret i svejseprocessen, og for de personer, der bruger produktet. Derfor skal svejsning af trykbærende udstyr altid opfylde de højeste kvalitetsstandarder. CL Smed har de rette certificeringer, der sikrer, at al svejsning af trykbærende udstyr udføres i overensstemmelse med direktivet om trykbærende udstyr. Derudover følger CL Smed altid de nyeste svejsestandarder og -teknikker for at garantere en svejsning af høj kvalitet hver gang.

Følgende trykbærende udstyr er omfattet af PED:

  • Industrielle rørledninger
  • Trykkedler (inklusive kedler og varmevekslere)
  • Trykbærende tilbehør
  • Sikkerhedsudstyr

Kontakt os i dag for at få mere at vide om svejsning af trykbeholdere og andet trykbærende udstyr! Vi vil give dig rådgivning baseret på mange års erfaring på dette område – vi er sikre på, at vores ydelser opfylder alle dine behov!

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Vi levere til alle typer behov: MIG-svejsning, MAG-svejsning og TIG-svejsning. Svejsning med præcision og håndværk.

Gorm B. Christiansen
Direktør - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder