TIG-svejsning: den perfekte svejsning til enhver anvendelse

Hos CL Smed har vi stor ekspertise inden for alle former for svejsning, herunder TIG-svejsning. Når du vælger CL Smed til at udføre opgaven, får du fremragende resultater.

TIG-svejsning

Vores professionelle medarbejdere er altid klar til at leverer topkvalitet i alle typer svejseprojekter - kontakt os i dag for at få mere at vide om TIG-svejsning.

TIG-svejsning: perfekt til præcisionssvejsning

Hos CL Smed er TIG-svejsning en af vores kernespecialiteter. Vi har et team af erfarne fagfolk, der kan klare enhver TIG-svejseopgave, uanset størrelse og kompleksitet. TIG-svejsning bruges ofte til tynde materialer (0,3 til 3,00 mm), mens der til tykkere materialer ofte anvendes MIG- eller MAG-svejsning. Fordelen ved TIG-svejsning er at det kan bruges på alle svejsbare materialer og anvendes ofte i industrier, som har behov for svejsning af tynde og små emner, hvor der stilles høje krav til præcision og kvalitet.

Alt arbejde udføres af erfarne og certificerede fagfolk med ekspertise inden for TIG-svejsning. Vi udfører alle slags opgaver, både store og små, så du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

TIG-svejsning er en præcis, men alsidig svejseteknik. Derfor anvendes TIG-svejsning til en lang række opgaver, bl.a.:

  • Svejsning af tynde plader og små emner
  • Svejsning af rør, trykbeholdere og varmevekslere
  • Svejsning af ædle og tynde materialer mellem 0,3 og 3,0 millimeter som rustfrit stål, aluminium, kobber og andre metalliske materialer

TIG-svejsning – for en pålidelig og ensartet svejsning

Ved TIG-svejsning er varmekilden en elektrisk lysbue, der dannes mellem det emne, der skal svejses, og wolframelektroden, som ikke smelter under svejsningen. Wolfram er et metal med et smeltepunkt på over 3300 grader, hvilket betyder, at det har et smeltepunkt, der er over dobbelt så højt som de metaller, vi normalt svejser. Under svejsningsprocessen beskyttes smeltebadet og elektroden af en beskyttelsesgas, som under svejsningen strømmer fra en gasdyse. På denne måde er elektroden, smeltebassinet og det opvarmede materiale beskyttet mod ilt, så resultatet og styrken er mere pålidelig og ensartet. Det gør arbejdet lettere og mere præcist.

De opgaver, der udføres med TIG-svejsning, er mange og forskelligartede, men nogle af de mest almindelige er svejsning af tynde plader, rør, trykbeholdere, varmevekslere og små komponenter. Teknikken anvendes i mange brancher som f.eks fly- og rumfartsindustrien, bilindustrien og fremstillingsindustrien, fordi det er en præcis svejseteknik, der resulterer i pålidelige og konsistente svejsninger.

Hvis du har brug for TIG-svejsning til et bestemt projekt, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine behov og give dig et tilbud. Vi har den erfaring og ekspertise, der er nødvendig for at håndtere enhver TIG-svejseopgave, stor som lille.

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Vi har et team af erfarne fagfolk, der kan håndtere enhver TIG-svejseopgave, uanset størrelse eller kompleksitet.

Alasdair Schjerning
Projektleder - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder