MIG-svejsning: få de bedste resultater med CL Smed

Hos CL Smed har vi stor ekspertise inden for alle former for svejsning, herunder MIG-svejsning. Når du vælger CL Smed til at udføre opgaven, får du fremragende resultater.

Vi er eksperter i MIG-svejsning

Vores professionelle medarbejdere er altid klar til at leverer topkvalitet i alle typer svejseprojekter - kontakt os i dag for at få mere at vide om MIG-svejsning.

CL Smed: vi betjener en bred vifte af industrier

CL Smed er specialister i MIG-svejsning og kan tilbyde en høj svejsevolumen, fleksible løsninger og certificerede smede til konkurrencedygtige priser. Vi har omfattende ekspertise inden for MIG-svejsning og er kvalificeret til at udføre MIG-svejsninger til en lang række industrier bl.a. fødevare- og medicinalindustrien, forsyningsvirksomheder, detailhandel og den offentlige sektor, for blot at nævne nogle få.

Vores løsninger er fleksible og populære blandt mange af vores kunder, da vi løser alle typer svejseopgaver uanset materialevalg, design og præferencer – hvilket bidrager til at opnå det bedste resultat. Med MIG-svejsning kan du være sikker på, at dit projekt vil blive afsluttet hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. CL Smed er det perfekte valg til MIG-svejseprojekter. Kontakt os i dag for at få mere at vide!

MIG-svejsning er ideel til svejsning af en lang række materialer, bl.a:

 • Rustfrit stål
 • Sort stål
 • Aluminium
 • Kobber og kobberlegeringer
 • Nikkel
 • Magnesium

MIG-svejsning – det perfekte valg til svejsning af en bred vifte af materialer

MIG-svejsning er en meget effektiv og hurtig svejsemetode, der er perfekt til mange typer industrier. Dette skyldes den høje kvalitet som MIG-svejsning tilbyder. MIG står for Metal Inert Gas Welding, som anvender ikke-aktive beskyttelsesgasser som argon eller helium for at sikre, at uønskede kemikalier som kulstof og nitrogen ikke kommer ind i de metaller, der svejses sammen.

MIG-metoden anvender tilsatmateriale, som enten er en massiv tråd eller en rørtråd, som tilføres materialet via en svejsepistol, hvor svejsebadet dannes ved en stabil fremføring af tråden. Beskyttelsesgassen tilføres løbende gennem en dyse på svejsepistolen under svejsningen, hvilket hjælper med at holde processen stabil og kontrolleret, samtidig med at uønskede kemikalier som kulstof og nitrogen forhindres i at trænge ind i metallerne.

Hvis du er på udkig efter en pålidelig og professionel smed, der har erfaring med at svejse i forskellige materialer og er certificeret til at løse forskellige typer af svejseopgaver, så er CL Smed den rette leverandør for dig! Vi tilbyder vi MIG-svejsning til konkurrencedygtige priser.

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

 • God samarbejdspartner
 • Forpligtet til din succes
 • Eksemplarisk service
 • Kvalitetshåndværk
 • Rette team – rette erfaring
 • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

CL Smed er det perfekte valg til MIG-svejseprojekter – vi har stor ekspertise og er certificeret til at løse enhver svejseopgave.

Alasdair Schjerning
Projektleder - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder