MAG-svejsning: få de bedste resultater med CL Smed

Hos CL Smed har vi stor ekspertise inden for alle former for svejsning, herunder MAG-svejsning. Når du vælger CL Smed til at udføre opgaven, får du fremragende resultater.

Vi er eksperter i MAG-svejsning

Vores professionelle medarbejdere er altid klar til at leverer topkvalitet i alle typer svejseprojekter - kontakt os i dag for at få mere at vide om MAG-svejsning.

CL Smed: Fagfolk med mange års erfaring i MAG-svejsning

Hos CL Smed har vi mange års erfaring med alle former for svejsning, herunder MAG-svejsning, som er en af de mest populære og hyppigt anvendte svejsemetoder. Vi tilbyder MAG-svejsning til alle typer virksomheder inden for alle brancher. Vi har den erfaring og ekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at få det bedste ud af dine svejseprojekter.

Alt arbejde udføres af erfarne og kompetente fagfolk med stor erfaring inden for svejsning. Vi udfører alle slags opgaver, både store og små, så du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller høre mere om, hvad vi kan udføre for dig.

MAG-svejsning er en af de metoder, der giver de bedste resultater, og den er derfor meget anvendt i bl.a. fremstillings- og bilindustrien. MAG-svejsning er ideel til svejsning af en lang række materialer, bl.a:

  • Rustfrit stål
  • Stål
  • Aluminium
  • Ulegeret stål

Kontakt os i dag for et gratis tilbud

MAG-svejsning: den ideelle proces til alle typer industrier

MAG-svejseprocessen er den mest alsidige type svejsning, hvilket gør den til et ideelt valg for industrier, der kræver præcision og effektivitet, f.eks. skibsværfter, producenter af stålkonstruktioner, rørledninger og trykbeholdere osv. Desuden er den også meget udbredt i pladeindustrien, dvs. bilindustrien, autoværksteder og andre små industrier.

MAG (Metal Active Gas) er en svejseproces, hvor der anvendes en aktiv gas til at beskytte svejsningen mod atmosfæren. Det betyder, at gassen spaltes i lysbuen og reagerer i større eller mindre grad med smeltebadet. Den aktive beskyttelsesgas er hovedsageligt CO2, hvorfor processen også kaldes CO2-svejsning. MAG-processen er den mest almindeligt anvendte svejseproces, fordi den giver en fremragende svejsekvalitet og en høj svejsehastighed. Derudover er MAG-svejsning den oplagte svejsemetode når der skal svejses både tykke og vanskeligt svejsbare materialer.

Hvis du er på udkig efter en pålidelig svejseproces, der kan anvendes til en række forskellige materialer, er CL Smed det perfekte valg for dig! Vi tilbyder vi svejsning til alle typer virksomheder i alle brancher.

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

MAG-svejsning er en almindeligt anvendt svejseproces, der giver en høj og pålidelig svejsekvalitet.

Alasdair Schjerning
Projektleder - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder