Boltsvejsning: den perfekte svejsning af metalplader

Hos CL Smed har vi stor ekspertise inden for alle former for svejsning, herunder boltsvejsning. Når du vælger CL Smed til at udføre opgaven, får du fremragende resultater.

Boltsvejsning

CL Smed kan hjælpe dig med dine behov for punktsvejsning. Vores professionelle medarbejdere er altid klar til at leverer topkvalitet i alle typer svejseprojekter.

Boltsvejsning: Svejsning af bolte og stag, med kvalitetsdokumentation

Har du brug for et pålideligt svejsefirma, der kan udføre boltsvejsning i flere forskellige materialer? Så er CL Smed det perfekte valg! Vi er et smedefirma med mange års erfaring, og vi er dedikerede til at levere boltsvejsning af høj kvalitet til vores kunder. Vi er eksperter i boltsvejsning, og vi kan svejse bolte på sliddele, metalplader, udstyr, skilte og meget mere.

Vi tilbyder også kvalitetsdokumentation med alle vores svejsninger, så du kan være sikker på, at det vi leverer opfylder de specificerede krav. Ud over boltsvejsning udfører vi også trækprøver på svejsningerne, så du kan være sikker på, at de er stærke og holdbare. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores løsninger inden for boltsvejsning!

Der er mange fordele ved boltsvejsning, herunder:

 • Boltsvejsning er et godt valg til svejsning af bolte på sliddele, metalplader, udstyr, skilte og meget mere!
 • Boltsvejsning er en pålidelig svejsemetode, der giver stærke og holdbare svejsninger
 • Boltsvejsning er en meget tidsbesparende proces, som mindsker den tid, der skal bruges på svejsning
 • Der er ikke behov for efterbehandling efter boltsvejsning, hvilket sparer endnu mere tid
 • Boltsvejsning leveres med kvalitetsdokumentation, der sikrer, at svejsningerne opfylder alle specificerede krav

Boltsvejsning: en stærk og holdbar svejsning

Ud over at være en pålidelig og holdbar svejsemetode er boltsvejsning også meget tidsbesparende. Metoden til at fastgøre en svejsebolte, svejsepinde, eller svejsestag til en metalkomponent kaldes “boltsvejsning”. Denne type svejsning bruges til at fremstille en lang række produkter, som du ser i hverdagen, lige fra industrimaskiner til elevatorpaneler, over til lamper og skilte.

De mange muligheder med boltsvejsning skyldes de mange forskellige former og materialer, som svejsebolte kan fås i. Svejsebolte er fremstillet af stål, rustfrit stål, aluminium, messing eller kobber og kan svejses til metalplader, der ikke nødvendigvis er af samme materiale. Messing kan svejses til kobber, kobber kan svejses til stål, stål kan svejses til messing og andre lignende kombinationer.

Metoden indebærer, at bolten svejses til pladen ved at smelte en spids; først til bolten og derefter til pladen med en kort, men kraftig strømimpuls. Når overfladerne er smeltet, afbrydes strømmen, og metalemnerne presses sammen. Dette giver en stærk og holdbar svejsning, som i mange tilfælde ikke kræver yderligere behandling. Udover at være en pålidelig svejseteknik, så er boltsvejsning ligeledes billigere end andre svejseteknikker og kan anvendes på steder, hvor andre svejsemetoder ikke er mulige.

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

 • God samarbejdspartner
 • Forpligtet til din succes
 • Eksemplarisk service
 • Kvalitetshåndværk
 • Rette team – rette erfaring
 • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

CL Smeds svejseteknikker er udviklet gennem mange års erfaring, så hvis du ønsker et kvalitetsprodukt, der opfylder alle dine krav, så kontakt os i dag!

Alasdair Schjerning
Projektleder - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder