Pladebearbejdning: Hurtig levering,
høj kvalitet og konkurrencedygtige priser

Pladebearbejdning er en af spidskompetencerne hos CL Smed. Vores høje kvalitet, hurtige leveringstider og konkurrencedygtige priser gør os til dit bedste valg inden for tyndpladebearbejdning – fra nogle få komponenter til flere tusinde styk pr. leverance.

Pladebearbejdning

Hos CL Smed tilbyder vi pladebearbejdning, herunder laserskæring, stansning, kantbukning og svejsning af alle former for stål, jern og aluminium, i tykkelser helt op til 20 mm.

Pladebearbejdning: få arbejdet udført hurtigt og effektivt!

Pladebearbejdning er en integreret del af den moderne industri, og med vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde dig løsninger der opfylder alle dine behov og krav.

Pladebearbejdning kræver et højt niveau af detaljeringsgrad, præcision og omhu. Det kræver også kompetente specialister, som har det rette produktionsudstyr og den nødvendige erfaring til at fremstille og levere metaldele efter de mest komplekse specifikationer.

CL Smed er en af branchens førende specialister i pladebearbejdning med årtiers erfaring på dette område. Vores erfarne håndværkere og specialister kan håndtere alle opgaver inden for tyndpladebearbejdning, herunder laserskæring, stansning, kantbukning, afgratning, svejsning og meget mere, som muliggør en effektiv fremstilling af kundetilpasset produkter i både stål, rustfrit, aluminium og flere andre metaller.

Hos CL Smed er vi kendt for vores høje kvalitet, hurtige leveringstider og konkurrencedygtige priser. Fra vores værksted i Roskilde og gennem vores samarbejdspartnere, har vi udstyret og fleksibiliteten til at levere en hurtig ekspedition af både store og små volumener op til en tykkelse på 20 mm.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Serie af vinkelstål på fabrikken

Pladebearbejdning: Vælg den rette løsning til dine behov

Uanset om du har brug for individuelle metalkomponenter eller store serier af metalemner, er vores produktion hurtig, fleksibel og effektiv til at løse præcis den opgave, du ønsker at få udført.

Afhængigt af dine behov og ønsker, har vi forskellige løsninger og metoder der passer nøjagtig til dine krav og specifikationer. Vores team af erfarne fagfolk står klar til at guide og rådgive dig om dine muligheder, så du opnår den bedst mulige løsning ift. kvalitet, leverance og budget.

Med CL Smed får du arbejdet med tyndpladebearbejdning udført hurtigt og effektivt, til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os i dag for en gratis rådgivning!

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Vi tilbyder førsteklasses materialer, hurtige leveringstider og konkurrencedygtige priser, der passer til dine behov.

Gorm B. Christiansen
Direktør - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring inden for pladebearbejdning spænder over
en lang række projekttyper og kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder