Laserskæring – vi garanterer kvaliteten og præcisionen hver gang!

Laserskæring er en hurtig, effektiv og fleksibel løsning til fremstilling af præcisionskomponenter til krævende industrier. Kontakt CL Smed i dag for at drøfte dine muligheder og behov for laserskæring.

Laserskæring

CL Smed tilbyder laserskæring til fremstilling af kundespecifikke metalkomponenter og finmekaniske løsninger efter de mest komplekse specifikationer.

Laserskæring

CL Smed tilbyder laserskæring til fremstilling af kundespecifikke metalkomponenter og finmekaniske løsninger efter de mest komplekse specifikationer.

Laserskæring – præcision og kvalitet er sikret

Laserskæring er den mest fleksible og effektive metode til fremstilling af præcisionskomponenter af metal. Metoden er velegnet til krævende industrier, som har stort fokus på præcision og kvalitet. Læserskæring gør det nemlig muligt at fremstille emner med ±0,01 mm nøjagtighed.

Inden for pladebearbejdning har CL Smed mange års erfaring med laserskårende emner og kan således levere kundespecifikke tyndpladebearbejdninger og finmekaniske løsninger efter de mest komplekse specifikationer. Vi fremstiller laserskårende emner i materialetykkelser op til 20 mm i forskellige materialer herunder, stål eller rustfrit stål, aluminium, messing og kobber.

Fordelene ved laserskæring er præcision og kvalitet. Den høje grad af nøjagtighed betyder, at komponenterne er egnet til formålet direkte fra produktionslinjen – der er sjældent behov for yderligere efterbehandling eller forarbejdning. Dette bidrager til at reducere leveringstiden og holde omkostningerne nede.

Vi benytter os primært af fiberlaserskæring som er mindre energikrævende end den traditionel CO2-laserskæring, hvilket gør produktionsprocessen mere miljøvenlig og omkostningseffektiv. Laserskæring med CL Smed er ikke kun miljøvenligt, men også yderst produktivt – vi garanterer kvaliteten og præcisionen hver gang!

Fremstilling af præcisionsdele med CL Smed: 30 års erfaring

CL Smed har fremstillet præcisionsdele i over 30 år, hvilket betyder, at vi har erfaring med laserskæring og andre specialiserede bearbejdningsteknikker til mange forskellige industrier og brancher. Vores mål er at være kundernes foretrukne partner inden for fremstilling af metalkomponenter og finmekaniske løsninger med fokus på kvalitet, udvikling og design, til konkurrencedygtige priser.

Vores erfarne team kan rådgive dig om de bedste materialer og størrelser til dine behov og sikre, at dine komponenter er fremstillet efter de højeste standarder.

For yderligere oplysninger eller et tilbud, kontakt os venligst i dag. Vi vil med glæde drøfte dine behov nærmere.

Materialetykkelser:
 • Stål: op til 20 mm
 • Rustfrit: op til 20 mm
 • Aluminium: op til 20 mm
Pladeformat:
 • Stål: 1500 x 3000 mm | 2000 x 4000 mm
 • Rustfrit: 1500 x 3000 mm | 2000 x 4000 mm
 • Aluminium: 1500 x 3000 mm | 2000 x 4000 mm
Materialetyper:
 • Stål, rustfrit stål, aluminium, belagt jern, messing og kobber

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Laserskæring

CL Smed tilbyder laserskæring til fremstilling af kundespecifikke metalkomponenter og finmekaniske løsninger efter de mest komplekse specifikationer.

Laserskæring

CL Smed tilbyder laserskæring til fremstilling af kundespecifikke metalkomponenter og finmekaniske løsninger efter de mest komplekse specifikationer.

Laserskæring af små og store seriestørrelser

Laserskæring er en proces, der er meget populær når der er brug for præcision og kvalitet. Faktisk er laserskæring en meget fleksibel og effektiv produktionsmetode til fremstilling af både små og store seriestørrelser af komplekse metalkomponenter til brug i industrien eller ved fremstillingen af et færdigt produkt.

Typiske eksempler på produkter, som CL Smed fremstiller ved hjælp af laserskæring, omfatter fremstilling af specialiserede metaldele eller komponenter til både maskin- og produktionsanlæg, HVAC-systemer, selvbetjeningskiosker og kassesystemer, varmesystemer, elektriske installationer og belysningssystemer, kølesystemer og meget mere.

CL Smed er din foretrukne partner når du skal have fremstillet kvalitetskomponenter til din virksomhed. Med vores topmoderne teknikker og udstyr, er vi i stand til at løse de fleste udfordringer – fra nogle få hundrede styk til flere tusinde styk pr. leverance.

Laserskæring på Sjælland – vi leverer til kunder i hele danmark

Hos CL Smed har vi leveret kvalitetslaserskæring til virksomheder i hele Danmark i over 30 år. Vores værksted i Roskilde er udstyret med det nyeste inden for laserskæringsteknologi, hvilket gør det muligt for os at producere små og store serier af komplekse metalkomponenter med ekstrem præcision og nøjagtighed. Vi leverer til kunder i hele Danmark, så uanset hvor du befinder dig, kan vi levere de dele, du har brug for.

Fordelen ved laserskæring sammenlignet med alternative metoder som fræsning eller stansning er, at det giver dig mulighed for at skabe ekstremt præcise komponenter uden behov for en masse manuelle indgreb og færdigheder. Da laserskæring desuden er en automatiseret proces, der ikke kræver meget tid eller manuelle omstillinger, sikre, at vi kan garantere en hurtig levering til en særdeles konkurrencedygtig pris til kunder i hele landet.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores ydelser!

Fra idé over til produktionen af færdige produkter

CL Smed er en one-stop-shop inden for design, udvikling og produktion af kundespecifikke produkter. Vi tilbyder høj kvalitet til lave omkostninger og en kort leveringstid, så vi kan opfylde vores kunders krav.

Ud over laserskæring tilbyder CL Smed en række tjenester, der hjælper med at føre produkterne fra idé til færdigt produkt. Dette omfatter design og udvikling af kundespecifikke emner,  til produktionen af færdige produkter, over til hurtig levering og montering. Vi bruger vores egne udviklede værktøjer til dette formål; processen er hurtig, effektiv og sikker. 

Vi har mange års erfaring inden for pladebearbejdning og kan derfor levere kundespecifikke tyndpladebearbejdninger og finmekaniske løsninger til de mest komplekse specifikationer.  CL Smed er din ideelle partner til produktion af præcisionskomponenter og færdige produkter. Kontakt os i dag for at drøfte dine specifikke behov!

Kontakt os

For yderligere oplysninger eller et tilbud, kontakt os venligst i dag. Vi vil med glæde drøfte dine behov nærmere.


  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

  Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

  Vores målsætning er at levere omkostningseffektive entrepriser i høj kvalitet, som efterlader en positiv oplevelse hos vores kunder.

  Gorm B. Christiansen
  Direktør - CL Smed

  Udførte projekter

  Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
  unikke, kundefokuserede løsninger.

  Tal med eksperterne

  Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
  Vi glæder os til at hjælpe dig!

  Gorm B. Christiansen

  Gorm B. Christiansen

  Adm. Direktør
  Tobias Christiansen

  Tobias Christiansen

  Projektleder
  Alasdair Schjerning

  Alasdair Schjerning

  Projektleder