Kantbukning fra CL Smed: Præcision og nøjagtighed til dine behov

Hos CL Smed har vi over 30 års erfaring med kantbukning. Denne erfaring, kombineret med vores præcision og nøjagtighed, gør os til det perfekte valg til dine behov for kantbukning. Kontakt os i dag for at komme i gang!

Kantbukning

Hos CL Smed kan vi tilbyde en bred vifte af muligheder inden for kantbukning, CNC bukning og robotbukning i materialetykkelser op til 30 mm.

CL Smed – kantbukning med præcision og nøjagtighed

Hos CL Smed har vi over 30 års erfaring med kantbukning. Denne erfaring, kombineret med vores præcision og nøjagtighed, gør os til det perfekte valg til dine specifikke behov. Vi kan håndtere en række forskellige seriestørrelser, både store og små, samt sikrer, at din ordre bliver udført til tiden og efter dine nøjagtige specifikationer. Vi tilbyder kantbukning til meget konkurrencedygtige priser og kan fremstille både enkle eller komplekse profiler og komponenter til alle typer industrier.

Vi fremstiller alt fra store kantbøjede profiler såsom stålfacader, trapper og værn, over til mindre komponenter f.eks. skilte, dørkanter, paneler, ramper, beslag og finmekaniske emner. Med andre ord kan vi tilbyde kantbukning til et utal af opgaver, hvor stål er en del af den samlede løsning. Vi fremstiller og leverer komplekse og særskilte stålkomponenter og profiler, der kan anvendes direkte i produktionslinjen, i forbindelse med byggeprojekter, og meget andet.

Hvis du leder efter en pålidelig leverandør af kantbukning, der kan opfylde dine specifikke behov, så kontakt os i dag!

Kantbukning: et topvalg til effektiv fremstilling af komponenter og profiler

CL Smed tilbyder kantbukning, CNC bukning og robotbukning, så du kan få den fremstillingsproces, der passer bedst til dine emner. Vi håndterer både store, svært håndterbare emner og små komplekse emner i forskellige størrelser. Der er mange muligheder, og processen er fleksibel, så med forskellige grader af både manuelle og automatiserede processer kan vi producere dine emner til en konkurrencedygtig pris, uanset mængde, størrelse eller kompleksitet.

Vores effektive produktionsmetoder betyder, at vi kan fremstille stålkomponenter og profiler i forskellige seriestørrelser inden for meget kort tid. Vi kan bearbejde flere forskellige materialer såsom stål, rustfrit stål, aluminium, jern, messing og kobber i tykkelser mellem 0,1 mm og 30 mm. Vi fremstiller emner til en lang række industrier og brancher, hvor der stilles høje krav til emnets nøjagtighed, materiale og kvalitet.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder, kan du kontakte en af vores eksperter i dag! De er klar til at yde en professionel rådgivning og pris for dine emner.

inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om kantbukning, så kontakt os i dag.
Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og yde en professionel rådgivning!


  Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

  Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

  CL Smed tilbyder kantbukning, CNC bukning og robotbukning, til at skabe tilpassede stålkomponenter, der passer til dine behov.

  Gorm B. Christiansen
  Direktør - CL Smed

  udførte projekter

  Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
  unikke, kundefokuserede løsninger.

  tal med eksperterne

  Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
  Vi glæder os til at hjælpe dig!

  Gorm B. Christiansen

  Gorm B. Christiansen

  Adm. Direktør
  Tobias Christiansen

  Tobias Christiansen

  Projektleder
  Alasdair Schjerning

  Alasdair Schjerning

  Projektleder