Valsning og rørbukning i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser

CL Smed tilbyder valsning og rørbukning i blødt stål, rustfrit stål, aluminium og andre metaller. Vi er stolte af vores høje kvalitet og vores effektive produktionsmetoder.

Valsning

Her hos CL Smed tilbyder vi valsning og bukning af rør i både små og store seriestørrelser, uanset størrelse og kompleksitet. Vi garanterer et vellykket resultat, der opfylder din virksomheds behov.

CL Smed – Det bedste valg til valsning og rørbukning

Hvis du har brug for valsning eller bukning af metalplader eller rør, kan du trygt vælge CL Smed til opgaven. Vi tilbyder en pålidelig service af høj kvalitet, som altid er skræddersyet til vores kunders specifikationer for både design og kvalitet. Dette har gjort CL Smed til vores kunders foretrukne leverandør, og vi bestræber os på at opfylde alle behov og krav, især med hensyn til rettidig levering.

Vi tilbyder valsning af alle former, herunder rør, plader og profiler i alle typer materialer, uanset om det er stål, aluminium, rustfrit stål osv. Vores valsede produkter anvendes i en lang række industrier, herunder varme- og energisektoren, transportbranchen, byggeri- og anlægsindustrien, samt fremstillingsindustrien. Uanset om det drejer sig om store eller små serier, kan vi levere skræddersyede løsninger til alle typer behov.

Hos CL Smed benytter vi os af den nyeste teknologi og det bedste udstyr til fremstillingen af valsede emner. Dette gør det muligt for os at håndtere selv de mest udfordrende opgaver med lethed. Vi har en effektiv maskinpark og omfattende produktionskapacitet, som styres af medarbejdere med stor ekspertise inden for valsning af metalplader og rør. De producerede emner kontrolleres nøje af vores certificerede medarbejdere, som er medvirkende til, at vores leverede kvalitet altid er høj.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Serie af vinkelstål på fabrikken

Valsning og rørbukning, der passer til alle behov

Vi har leveret valsning og bukning af rør til mange forskellige industrier til en række forskellige formål. Vores erfaring spænder fra valsning af rør til varmevekslere, koldt- og varmtvandsystemer, hydrauliske systemer og ventilationssystemer til valsede specialprofiler til facade- og søjlebeklædning. Vi har et bredt udvalg af maskiner og værktøjer til at sikre, at rørbukningen udføres i overensstemmelse med dine specifikke ønsker og krav. Så hvis du har brug for rør, der er bøjet på en bestemt måde, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har også et stort lager af standardstørrelser og -dimensioner, som kan leveres hurtigt og uden problemer.

Valsning og rørbukning er en proces, der foregår ved at placere rørene i valsemaskinen. Rørene presses derefter sammen og bearbejdes af en række cylindre, som presser røret i den ønskede form. Derefter skæres røret til den korrekte længde og svejses om nødvendigt. Dette giver os mulighed for at levere rør med de korrekte dimensioner og tykkelse samt den ønskede form. Vi har et bredt udvalg af valsemaskiner, der kan håndtere alle typer rør, uanset tykkelse og størrelse.

Hvis du har brug for rør eller plader, der er valset i henhold til dine specifikke krav, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi har maskinerne og ekspertisen til at håndtere selv de mest udfordrende opgaver. Hos CL Smed er vi stolte af vores høje kvalitet og effektive produktionsmetoder. Vores produkter bliver altid leveret til tiden og til de korrekte specifikationer. Så hvis du har brug for emner, der er valset efter dine specifikke krav, så kontakt CL Smed i dag.

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Vores erfarne smede følger altid valsningsprocessen nøje. Det gør det muligt for os at garantere et optimalt resultat.

Gorm B. Christiansen
Direktør - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring inden for pladebearbejdning spænder over
en lang række projekttyper og kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder