CL Smed: Afgratning og slibning for en perfekt finish!

Afgratning og slibning er en hurtig, effektiv og fleksibel løsning der sikrer en perfekt finish af både præcisionskomponenter og metalemner. Kontakt CL Smed i dag for at høre mere om dine muligheder!

Afgratning

CL Smed tilbyder både slibning og afgratning af en række forskellige materialer, herunder stål og rustfrit stål, aluminium, jern, messing og kobber.

Vigtigheden af afgratning: gå ikke glip af dette vigtige trin!

Hos CL Smed tilbyder vi både manuel og mekanisk afgratning til vores kunder for at sikre, at deres metalemner bliver færdigbehandlet efter de højeste standarder. Vi tilbyder afgratning og slibning af forskellige materialer herunder, stål, rustfrit stål, aluminium, belagt jern, messing og kobber.

For at opnå en bedre finish, glattere overflader og større holdbarhed ved bearbejdning af metalemner er afgratning ofte en vigtig del af processen. Der kan opstå grater både under stansning, laserskæring og den videre bearbejdning. De grater og urenheder, der opstår under bearbejdningsprocessen, kan forårsage skarpe kanter, ru overflader og en kortere levetid. Derfor er det vigtigt at fjerne disse grater og kanter ved enten afgratning eller slibning.

Afgratning og slibning anbefales ved pladeemner der er laserskåret eller stanset som f.eks. finmekaniske komponenter og metalemner, der ikke må have ujævnheder, grater eller skarpe kanter. Processen foretages for at give emnet en flottere finish, hvor man blandt andet gør hjørner mere runde og afgratede. Afgratning er endvidere med til at give den efterfølgende overfladebehandling en bedre holdbarhed.

Har du behov for slibning eller afgratning af emner, så er du meget velkommen til at kontakte CL Smed for en nærmere dialog.

Afgratning: processen, der kan få dine dele til at se bedre ud og sikre en længere levetid!

Metalemner, der er blevet bearbejdet, kræver ofte yderligere efterbehandling for at opnå en glat overflade og jævne kanter. Slibning og afgratning er to af de mest almindelige metoder til at nå dette mål. Ved afgratning fjernes små stykker materiale, der måtte være tilbage på overfladen af de emner som er blevet bearbejdet. Dette kan gøres med enten manuelle eller automatiserede værktøjer. Slibning og polering er en form for efterbehandling, hvor der anvendes forskellige slibemetoder til at fjerne materiale fra overfladen og fra kanter. Slibning og polering anvendes ofte efter afgratning for at opnå en finere finish.

Begge metoder er med til at forlænge levetiden af de fremstillede emner, samt sikre at delene er færdige efter de højeste standarder. De hjælper også med at forbedre overfladehæftningen for maling og lakering, så de også holder længere på dit produkt! Det er nemlig vigtigt at huske på, at en god overfladebehandling har en direkte indvirkning på metalemnets levetid og estiske udtryk. Læs mere om vores fleksible og produktive løsninger inden for overfladebehandlinger og metalfinish her.

Hvis du ønsker flere oplysninger om afgratning og slibning, kan du kontakte CL Smed i dag for en professionel rådgivning. Sammen finder vi den rette løsning for jeres emner!

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling


  Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

  • God samarbejdspartner
  • Forpligtet til din succes
  • Eksemplarisk service
  • Kvalitetshåndværk
  • Rette team – rette erfaring
  • Vi er transparante og fair

  Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

  Hos CL Smed er vi stolte af at kunne tilbyde afgratning og slibning for at sikre en perfekt finish af dine metalemner.

  Gorm B. Christiansen
  Direktør - CL Smed

  Udførte projekter

  Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
  unikke, kundefokuserede løsninger.

  Tal med eksperterne

  Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
  Vi glæder os til at hjælpe dig!

  Gorm B. Christiansen

  Gorm B. Christiansen

  Adm. Direktør
  Tobias Christiansen

  Tobias Christiansen

  Projektleder
  Alasdair Schjerning

  Alasdair Schjerning

  Projektleder