CL Smed: Professionel smedearbejde
til kommercielle virksomheder

CL Smed er dedikeret til at løse alle typer smedearbejde til kommercielle virksomheder. Vores høje kvalitet, hurtige leveringstider og konkurrencedygtige priser gør os til en af branchens foretrukne leverandører.

Kvalitetsbevidst smedearbejde

Vores fleksible løsninger til kommercielle virksomheder gør det muligt for os at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi leverer smedearbejde af høj håndværksmæssig kvalitet.

Innovative kvalitetsløsninger til kommercielle virksomheder

Hvis du leder efter et professionelt smedefirma til at udføre smedearbejde til din butik, biograf, koncerthus eller restaurant, skal du ikke lede længere end til CL Smed. Vi er et professionelt smedefirma med over 20 års erfaring i at levere smedarbejde og innovative kvalitetsløsninger til kommercielle virksomheder på hele Sjælland. Uanset om du har brug for en ny rampe til butiksindgangen, dekorative metalliske emner til udstillingsvinduet eller have fremstillet en specialkonstruktion, så kan CL Smed hjælpe dig.

Vi ved at enhver kommerciel virksomhed er unik og kræver en professionel og skræddersyet service, når det kommer til at levere smedearbejde i høj kvalitet. Derfor tager vi os tid til at rådføre os med dig og vurdere dine specifikke behov, før vi går i gang med opgaven. På den måde kan vi sikre, at det endelige resultat lever op til dine forventninger og kvalitetskrav – uanset hvor stor eller hvor lille opgaven er. Vores team af dygtige fagfolk er dedikeret til at levere håndværk af høj kvalitet og innovative løsninger, der opfylder vores kunders unikke behov.

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om vores løsninger eller hvis du ønsker et gratis tilbud, er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi har både erfaringen og kompetencerne til at varetage dit projekt.

Vi skaber unikke og iøjnefaldende løsninger

Vi har specialiseret os i at skabe smukke og funktionelle løsninger til kommercielle virksomheder af alle typer. Så uanset om du har brug for at få designet, fremstillet og monteret nye stålkonstruktioner, eller skal have repareret, tilpasset eller udskiftet eksisterende metalliske emner, så er vores team af dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi er nemlig fokuseret på at skabe unikke og iøjnefaldende løsninger, der vil begejstre dine kunder og hjælpe dig med at nå dine forretningsmål.

Gå på opdagelse i vores referencer og se, hvilke typer smedeopgaver vi har udført for andre, eller bliv inspireret til dit næste projekt.

Entrepriseydelser:
 • Projektering
 • Design og konceptudvikling
 • Visualisering og 3D-modellering
 • Leveranceplanlægning og logistik
 • Produktion og konstruktion
 • Byggeledelse
 • Risikostyring
 • Opfølgning, mangelhåndtering og økonomistyring
 • Kvalitetskontrol, certificering og dokumentation

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

 • God samarbejdspartner
 • Forpligtet til din succes
 • Eksemplarisk service
 • Kvalitetshåndværk
 • Rette team – rette erfaring
 • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Vores målsætning er at levere omkostningseffektive løsninger i høj kvalitet, som efterlader en positiv oplevelse hos vores kunder.

Gorm B. Christiansen
Direktør - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder