Lad CL Smed stå for din entreprise
total-, hoved- og fagentreprise.

Vi leverer moderne stål- og aluminiumskonstruktioner af højeste kvalitet til bygge- og anlægsprojekter. Grundet vores brede og varierede sektorerfaring, formår vi at skabe løsninger på komplekse udfordringer.

byg med en erfaren entreprenør

Hos CL Smed skaber vi inspirerende konstruktioner, der løfter byggeriets kvalitet og som hjælper mennesker og virksomheder med at opnå deres resultater.

Smedeentreprise

Har du brug for en entreprenør, som kan løfte en smedeentreprise? Vi har mere end 30 års erfaring i at opføre komplekse stålkonstruktioner til tiden i en høj kvalitet og med en god økonomi. Med CL Smed får du en faglig dygtig og højt specialiseret samarbejdspartner, der kan varetage alle typer smedeentrepriser efter de højeste standarder. Som din entreprisepartner, er vi en forlængelse af dit team og bindeleddet mellem dig som bygherre, rådgivere og underleverandører.

Vi er med i hele bygge- og anlægsprocessen, fra idéskabelse, til planlægning og projektering, over til produktionen af stål- og aluminiumskonstruktioner af højeste kvalitet, til levering af færdigt byggeri. Vi bistår med visualisering, projektering, optimering, kvalitetskontrol, byggeledelse, og økonomistyring så budget overholdes og byggeri realiseres. CL Smed er din garanti for at opnå den bedste værdi og kvalitet af dit bygge- og anlægsprojekt. Egenskaber der har gjort os til den foretrukne entreprisepartner for mange typer virksomheder og private.

Så uanset om det er en større totalentreprise eller en simpel fagentreprise, så har vi erfaringen og kompetencerne til at varetage dit projekt. Både i forhold til nybyggeri, ombygning, renovering og vedligeholdelse.

Entreprise i samarbejde med andre faggrupper

CL Smed samarbejder med CL Gruppen, som består af et netværk af solide håndværksvirksomheder CL Electric, CL & Co., og CL Smed. Disse virksomheder er skabt og drives af personer med mere end 30 års erfaring og ekspertise i total-, hoved- og fagentrepriser.

CL Smed er derved en del af et netværk af højt specialiserede virksomheder, der har bred erfaring med at gennemføre bygge- og anlægsprojekter, i partnerskab med andre faggrupper. Virksomhedernes solide etablering i deres branche gør at vores kunder oplever os som løsningsorienteret og effektive, som leverer i høj kvalitet, til den aftalte tid og den aftalte pris.

Entrepriseydelser:
 • Projektering
 • Design og konceptudvikling
 • Visualisering og 3D-modellering
 • Leveranceplanlægning og logistik
 • Produktion og konstruktion
 • Byggeledelse
 • Risikostyring
 • Opfølgning, mangelhåndtering og økonomistyring
 • Kvalitetskontrol, certificering og dokumentation

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Entreprise til ethvert projekt

CL Smed udfører total-, hoved- og fagentreprise
til alle typer bygge- og anlægsprojekter.

Totalentreprise

Med en totalentreprise fra CL Smed får du en erfaren entreprisepartner, der kan styre projektet og dets udførelse frem til en færdig aflevering. Vi har gennemført flere totalentrepriser af erhvervsdomiciler, industribygninger, logistikcentre og lagerhaller, samt pleje-, skole- og institutionsbyggerier.

Som totalentreprenør leverer vi alle ydelser i forbindelse med dit byggeprojekt. Lige fra projektering og planlægning, til optimering af indkøb, tekniske løsninger og procesplan. Vi indgår kontrakter med underentreprenører og styrer projektet og dets udførelse frem til færdig aflevering.

Vi leverer – på baggrund af en dialog med dig som bygherre – et bud på projektering og planlægning i samarbejde med f.eks. arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører. Vi står for hele projekteringen af dit bygge- og anlægsprojekt, både når det gælder rådgivning, kalkulation og konstruktion. Med vores specialiserede løsninger, professionelle fagfolk og tværfaglige projektledere, kan du vide dig sikker på at vi kan varetage totalentreprisen på bedste vis.

Hovedentreprise

Hovedentrepriser kræver god planlægning, erfarne byggeledere og gode udførende håndværkere. Hos CL Smed har vi byggestyringen i fokus, så du får det ønskede resultat til tiden.

Med CL Smed som hovedentreprenør tager vi det overordnede ansvar for disponering, udvælgelse, koordinering og styring af fagentrepriserne. Vi står med andre ord for kommunikationen med alle de forskellige rådgivere og underleverandører, så dit byggeprojekt bliver så smidigt og bekymringsfrit som muligt.

Som hovedentreprenør repræsenterer vi dig og dit byggeprojekt, som betyder at vi koordinerer fagentreprenørernes arbejde, så tidsplanen ikke skrider og økonomien overholdes. Du vil dermed undgå den økonomiske usikkerhed, der tit opstår i et byggeprojekt, samt få vished for at de kvalitetsmæssige standarder overholdes. Planlægning og et godt samarbejde mellem alle byggesagens parter er en essentiel del af vores arbejde, og derfor har det vores største opmærksomhed fra start til slut i byggeriet.

Fagentreprise

CL Smed tilbyder fagentreprise inden for smedearbejder. Vi sørger altid for at forstå dine behov inden vi afgiver tilbud på en fagentreprise. Vi har mange års erfaring inden for erhvervsbyggeri, institution samt boligbyggeri og dermed også stor erfaring i at samarbejde med dig som bygherre. Vores erfaring gør, at vi kender til omfanget af forskellige byggeopgaver, og derfor er i stand til at overholde projektets faser og økonomi.

Vi kan klare både større og mindre fagentrepriser – fra simple renoveringer, til komplekse konstruktioner. Vi tilbyder alt lige fra bygningsstål og aluminiumskonstruktioner, til fremstilling og montering af altaner og trapper, tag- og facadebelægninger, samt specialkonstruktioner i alle typer stål.

Vores yderst kompetente og certificerede smede bliver løbende videreuddannet, opkvalificeret og autoriseret i de nyeste løsninger og standarder på markedet. Dette gør dem i stand til at udføre alt fra standardkonstruktioner til højt specialiserede svejseopgaver, hvilket er din garanti for ét kompetent og kvalitetsbevidst arbejde.

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

 • God samarbejdspartner
 • Forpligtet til din succes
 • Eksemplarisk service
 • Kvalitetshåndværk
 • Rette team – rette erfaring
 • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Vores målsætning er at levere omkostningseffektive entrepriser i høj kvalitet, som efterlader en positiv oplevelse hos vores kunder.

Gorm B. Christiansen
Direktør - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder