CL Smed: Professionelt smedearbejde til
industri- og produktionsvirksomheder

CL Smed udfører alle former for smedearbejde til industri- og produktionsvirksomheder. Vi konstruerer, reparerer og vedligeholder alle typer anlæg og udstyr, samt leverer specialløsninger inden for stålkonstruktioner og metalbearbejdning.

Benyt en erfaren smedevirksomhed

Vores brede og varierede erfaring betyder at vi kan skabe løsninger på komplekse udfordringer til industri- og produktionsvirksomheder.

Smedearbejde til industri- og produktionsvirksomheder

CL Smed er en smedevirksomhed, der kan udføre alle former for industrielt smedearbejde til industri- og produktionsvirksomheder. Vi konstruerer, reparerer og vedligeholder alle typer anlæg og maskiner, samt leverer specialløsninger inden for metalbearbejdning, hvilket gør os til den perfekte smedeleverandør til din virksomhed.

Vores team består af højt kvalificerede og erfarne smede, som kan udføre alle former for smedearbejde – lige fra udbygning af produktionsanlæg, til fremstilling og montering af stålkonstruktioner, over til reparation og vedligeholdelse af maskiner og anlæg. Så uanset hvad dine behov måtte være, så kan CL Smed hjælpe dig!

Vi har en lang tradition for at levere kvalitetsservice til vores kunder, og vores team af erfarne fagfolk står til at give dig en professionel og kompetent rådgivning. Vi gør nemlig meget ud af at tilpasse vores produkter og ydelser, så opgaven bliver udført efter de krav og standarder som din virksomheder stiller. Så hvis du leder efter en smedevirksomhed, der har erfaring med at levere smedearbejde af højeste kvalitet til industrien, så kig ikke længere end til CL Smed!

Hos CL Smed kan vi håndtere langt de fleste smedeopgaver, og du kan roligt kontakte os hvis du har brug for rådgivning eller en hurtig snak omkring opgavens omfang.

Kontakt os i dag! og få et godt tilbud.

Få en løbende serviceaftale med CL Smed

Hos CL Smed tilbyder vi en løbende serviceaftale med virksomheder, der har brug for en erfaren og pålidelig smedeleverandør, der kan udføre alle former for smedearbejde på alle typer industrimaskiner og produktionsanlæg. Dette omfatter både rutinemæssig vedligeholdelse af produktionsanlæg og mere vanskelige opgaver som f.eks. reparation af gearmotorer eller transportbånd.

Vores serviceaftaler er tilgængelige for alle typer virksomheder, så uanset om du er en lille virksomhedsejer med én produktionslinje eller en stor produktionsvirksomhed med flere produktionslinjer, kan vi skræddersy en serviceaftale, der passer til dine specifikke behov. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores serviceaftaler eller for at drøfte dine behov med en af vores eksperter!

Vi udfører:
 • Vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinanlæg
 • Udbygning af produktionsanlæg
 • Fremstilling og montering af stålkonstruktioner
 • Reparation af gearmotorer, transportbånd, valser og kuglelejer
 • Spåntagende bearbejdning og pladebearbejdning
 • Svejsning af rørsystemer (PED svejsning)
 • Overfaldebehandling
 • Kvalitetskontrol, certificering og dokumentation

Inspiration og nyheder

nyheder for innovative løsninger,
inspiration og videndeling

Vores løfte til dig. udforsk vores virksomhed

 • God samarbejdspartner
 • Forpligtet til din succes
 • Eksemplarisk service
 • Kvalitetshåndværk
 • Rette team – rette erfaring
 • Vi er transparante og fair

Kontakt Os Har du brug for mere information – kontakt os i dag. Mange tak!

Hos Cl Smed leverer vi industrielt smedearbejde i høj kvalitet, som efterlader en positiv oplevelse hos vores kunder.

Gorm B. Christiansen
Direktør - CL Smed

Udførte projekter

Vores erfaring spænder over en lang række projekttyper
unikke, kundefokuserede løsninger.

Tal med eksperterne

Ring til os, benyt kontaktformularen, eller send os en e-mail.
Vi glæder os til at hjælpe dig!

Gorm B. Christiansen

Gorm B. Christiansen

Adm. Direktør
Tobias Christiansen

Tobias Christiansen

Projektleder
Alasdair Schjerning

Alasdair Schjerning

Projektleder